A punt pel festival de dansa d'arrel tradicional Ésdansa
A punt pel festival de dansa d'arrel tradicional Ésdansa

Enguany Ésdansa, el festival de dansa d'arrel tradicional de les Preses (21 - 27 d'agost), arriba a la 35a edició i se centra en la jota, volent fer arribat als espectadors tant la dimensió tradicional d'aquesta dansa com interpretacions de la mateixa des d'un punt de vista més experimental i contemporani.

Entre les activitats programades estan la projecció de la pel·lícula Jota, de Carlos Saura, així com l'actuació de la Compañía de Miguel Ángel Berna amb l'espectacle La Jota. El valor de la tradición. Hi haurà també presència internacional amb els espectacles Leymer de L'Iran, Tepenahuatl de Nicaragua, Netos de Bandim de Guinea Bissau, México Vivo de Mèxic, Balkaria de Kabardino-Balkària i Radost de Bielorússia.

Finalment, el festival té com a novetat l'obertura d'un laboratori d'experimentació dirigit per Cesc Gelabert, Montse Colomé, Lluís Calduch, Teresa Agustí, Josep Garcia i Joana Vila. L'espectacle resultant d'aquest espai de creació es podrà veure el dissabte 26 d'agost a les 20 h a la Plaça Major.

 

Vés al prestatge d'Arts escèniques ►

14/08/2017 07:30h