Portem-nos bé, si us plau!
Portem-nos bé, si us plau!

Les persones adultes no ens cansem mai de demanar a les nostres criatures que es portin bé, que demanin les coses si us plau, que demanin perdó, que sàpiguen estar als llocs educadament...

Però, què passa als partits infantils? Siguin de futbol, bàsquet, hoquei... sovint hi ha pares, mares, avis i àvies que perden el control i protagonitzen escenes molt violentes i poc educatives per als seus nens i nenes. Insults, baralles, amenaces i mal humor fan que aquestes criatures oblidin automàticament l’educació que reben i agafin com a exemple les actituds dels adults.

L’educació dels que són el nostre futur és quelcom molt important i cal tenir en compte que tot el que fem nosaltres és tot el que van aprenent. Competir ha de ser sinònim de passar-ho bé, de superar-se, de fer equip, d’aprendre a perdre i celebrar les victòries i això és pel que cal motivar les generacions de futurs esportistes i educar-los en el respecte i l’esportivitat.

Periòdicament hi ha alguns casos que arriben a la premsa, però segur que això passa cada setmana en algun lloc del món. Portem-nos bé, si us plau!

Ves al prestatge

07/05/2018 23:00h